Historia

1993 marraskuussa vietettiin 46v-synttäreitäni Qvuorella. Nimen Howlin’ Moon MC olivat Heikki ja Pekka keksineet jo vähän aiemmin kesällä, mutta logomme otettiin käyttöön silloin – ja olimme MC (Turussa ei tainnut silloin olla muita kuin ARSE MC (1992) ja me).

Meillä oli siis kolmen miehen MC (josta tuli Porin National Biker Meetingissä vähän vääntöäkin, eli minimimäärästä jäseniä ja tallipaikasta – mutta selvitin asian!) ja tallina toimi Qvuoren autotalli. Ajettiin yhdessä -94 (Silkeborg, Tanska) ja -95 (Valkenswaard, Hollanti) Superit. Sitten Pekka erosi joukosta, kun asui Espoossa – yhdessä toimiminen oli siis rajoitettua, eli mitään riitaa ei ollut (Pekka liittyi sittemmin MC2:een).

Heikin ja minun ”korpivaellus” alkoi… – En enää muista, montako tallia kävimme katsastamassa (Raunistulassa ja Itäharjulla, ainakin kahta paikkaa kummassakin – sattumalta jälkimmäisten joukkoon kuului HEHKU MC:n nykyinen talli, jonne mekin siirryimme HEHKUn alivuokralaisina 2008). Itäharjulla meitä oli kymmenen bikerin joukko, mm. monta nykyisen Kärsämäen tallin sekä KIISKI MC:n jäsentä.

Sitten löytyi Akselintien paikka – mutta kun meitä alkoi olla yhtäkkiä jo KYMMENEN jäsentä todettiin, että tilat eivät enää riitä, ja siksi sinne jäivät ns. wanhuxet, ja bänditreenitilat.
Näin ollaan päästy tähän päivään: HMMC:llä on UPEA talli Raisiossa.

Heikin kanssa olen käynyt (kotimaisten ajojen lisäksi) -94, -95, -97, -98, -00, -04 -ja -09 Superit läpi – se oli silloin joskus TOSImiesten hommaa: ei ollut edes käntsyjä, navigaattoreista puhumattakaan (paperikartat!), ja AINA (paitsi matkan varrella, mutta AINA bileepaikassa!) yövyttiin teltassa, koska se kuului asiaan. Siinä otettiin miehestä mittaa!

Jari ja Maukka liittyivät mukaan joskus HEHKUn aikoihin, ja ohessa oli pari muutakin bikeriä, joista toiselle osoitettiin ovea. Toinen erosi joukostamme kun muutimme Akselintielle, mutta hän ei halunnutkaan seurata meitä – se oli tienhaara, silloin, ja hän valitsi väärän tien. – Meitä oli siis silloin taas neljä: Heikki, Jari, Maukka ja minä.

 

Honorary President Manu